Het Peloton investeert
in nieuw gebouw, nieuw talent en nieuwe diensten.

Het Peloton groeide de voorbije jaren uit tot volwaardig productiehuis. Ons team creëert premium films en commercials, online videoreeksen én animaties voor bedrijven, merken en reclame- of communicatiebureaus. We doen dat op projectbasis, maar zijn ook de vaste filmpartner van verschillende bedrijven en organisaties. En naast die commerciële opdrachten ontwikkelden we ook al verschillende documentaires voor Vranckx en Canvas.

In 2021 is het tijd voor de volgende stap in ons groeiverhaal. Het Peloton investeert daarom – ondanks de coronacrisis – in bakstenen, in mensen en in diensten. Want een crisis is een kans om te groeien, zo vinden we!

Het nieuwe hoofdkwartier van Het Peloton komt in Destelbergen te liggen, op een steenworp van Gent en met zicht op het Damvalleimeer. De nieuwe locatie wordt een thuis voor creativiteit, content en ontmoeting. Met een volledig uitgeruste opname-, animatie- en foodstudio zetten we verder in op in-house contentcreatie. Met een sound lab en voice-over booth, versterken we onze diensten op vlak van audio en podcasting. En in de verschillende creatieve hoeken, cinema, open bar en keuken, stimuleren we ontmoeting met onze klanten, partners en filmmakers. En geen nood, er is plaats genoeg!

Het Peloton trekt ook nieuw talent aan om zijn expertise op verschillende domeinen verder uit te bouwen. Met extra man- en vrouwkracht antwoorden we op de stijgende vraag naar kwalitatieve content en staan we klaar om onze klanten nóg een stap verder te brengen.

Met een nieuwe creatieve werkplek én het coolste team van ’t land, zetten we de komende jaren ook in op diversificatie met de ontwikkeling van nieuwe diensten en strategische partnerschappen. Want meer ruimte schept nieuwe inzichten en samenwerkingen.

“Ondernemen in coronatijden, dat is durven, inderdaad. En ook investeren is in deze periode extra uitdagend... Maar ik geloof dat wie stilstaat, achteruit gaat. Moeilijke situaties zorgen voor een nieuwe kijk én opportuniteiten.
En die willen we grijpen, als bedrijf en als team!”

Martijn D'haeneFounder & Managing director Het Peloton

Ready to take the next step and work together?

Let’s make great content together.
Take a ride with us!