Premium product en brand video's voor Fiqa Textiles

Met verbluffende productvideo's ondersteunden we de lancering van Fiqa, een exclusief en premium nieuw textiel.

CHALLENGE  |  BRAND LAUNCH

Love Home Fabrics lanceert met Fiqa een nieuwe lijn van kwalitatieve en exclusieve stoffen en vroeg Het Peloton om de producten en het brand ook zo te verfilmen.

STRATEGIE  |  PREMIUM LOCATIONS

Opnames op exclusieve locaties in Frankrijk & Spanje

Om het merk een exclusieve uitstraling te geven, moesten we wel naar het buitenland. We vulden onze Vito tot de nok en vertrokken naar Spanje en Frankrijk.

Van een majestueus landgoed in de baai van Marseille tot een hypermoderne villa in Valencia en van de wijngaarden in de Provence tot een prachtige plek onder een middeleeuwse brug… Met die locaties tilde ons team Fiqa naar een hoger niveau.

4800

km's

5

locaties

AANPAK  |  SMALL CREW, BIG OUTPUT

Een workflow met focus op kwaliteit en efficiëntie

1

Preproductie

Een goede voorbereiding is cruciaal. Samen met het Fiqa-team ontwikkelden we een duidelijk script en gedetailleerde planning voor alle producten en locaties.
2

Opname

Als locaties en acteurs een grote hap uit het budget nemen, gaan we heel efficiënt te werk om veel content uit een draaidag te halen. We geven altijd het beste van onszelf, zeker met een klein team.
3

Postproductie

Met een top color grading gaven we elk shot de premium uitstraling die het verdient. Zo laten we het textiel schitteren.

RESULTAAT  |  PREMIUM LOOK & FEEL

Door de Fiqa stoffen te shooten in een prachtig decor en met een opname en color grading van top kwaliteit, zijn we erin geslaagd die premium stempel aan het merk te geven.

RESULTAAT  |  DELIVERABLES

3 prachtige premium video's

Voor elk type Fiqa-textiel maakten we een high-end productvideo. Telkens met het doel awareness te creëren voor de nieuwe innovatieve stoffen.

De video’s worden gebruikt op de website van Fiqa, de social media kanalen en binnen sales opportunities. Daarnaast zijn er ook snackable social video’s om het bereik nog te vergroten.

De video's komen zeer goed binnen bij nieuwe potentiële klanten. Voor het harde en mooie werk, maar ook voor de geweldige sfeer en leuke ervaring: een dikke merci!

The Fiqa TeamLove Home Fabrics

Wil je graag meer weten over onze aanpak of over deze case?

Get in touch with Martijn.

Credits

Written, directed and edited by Het Peloton.

Regisseur
Helena Aernoudts

Executive producer
Martijn D’haene

DOP’s
Corneel Beernaert
Samuel Vansteenkiste

Editor & color grader
Jochem Roegiers

Photography team
Eugeen Vangroenweghe
Herman Van Hoey

Fixers
Koenraad & André Ruysse

Cast
Dayana & Lisa
Antonio & Janet

Fiqa team
Emma Patyn
Chloé Verhaeghe
Lauren Dhondt
Louise De Witte

Meer info over: brand videoproduct video