De Volgwagen,
jouw strategisch duwtje in de rug

Renners rijden de koers, maar de strategische know-how komt steeds vanuit de volgwagen. Met die filosofie brengt Het Peloton jouw videocommunicatie to the next level.

Persoonlijk
Strategisch
Doelgericht
Kwalitatief
Relevant
Hogere ROI

Altijd relevante videocontent… Een last van je schouders.

Video is dé powertool voor je communicatie- en marketing. Maar hoe bouw je video structureel in je strategie in?
Het Peloton zorgt voor een contentkalender en de juiste content voor het juiste kanaal.

Met een videoplan op maat verhoog je de betrokkenheid van je doelgroep. Je creëert een vertrouwensrelatie met je volgers en houdt ze vast met boeiende content. We zorgen ervoor dat je communicatieflow niet stil valt.

case

 

Video- & Contentstrategie

Verhofstede Fruitsappen

Verhofstede Fruitsappen stapte mee in het verhaal van De Volgwagen. Terecht! Want als artisanale fruitteler en brouwer heb je natuurlijk talloze verhalen te vertellen…

Hoe werkt
De Volgwagen?

Research

01. Focus

Eerst leren we je kennen. Wat is je focus, je missie, je boodschap? Welke taal spreekt je doelgroep en welke content is voor hen relevant?

Strategie

02. Videoplan

We bedenken concepten, rubrieken en formats en gieten ze in een strategische contentkalender op maat van je doelgroep. Je weet perfect hoeveel content je kan verwachten en wanneer je die kan inzetten.

Realisatie

03. Creatie

We promise, we deliver. We draaien, monteren en animeren alle video’s zelf. Je hoeft je geen zorgen te maken over je videocommunicatie.

Interesse?

We vertellen je er alles over!


Benieuwd wat onze Volgwagen
met jouw communicatie doet?

Take a ride with us