Skip to main content

OVER ONS

We zijn down to earth, houden van persoonlijk contact én zijn one team met onze klanten, partners en medewerkers in het streven naar kwaliteit en creativiteit.

Ons team werkt élke dag met aandacht en respect voor deze waarden:

We zijn down to earth. Niet te veel blabla!

Het Peloton is nuchter. Niet te veel holle termen. We houden van efficiëntie en niet te veel tussenpartijen.

We geloven dat we fantastische dingen kunnen realiseren en willen daar hard voor werken. We willen doen wat we graag doen, zonder teveel blabla.

We streven naar een hoge kwaliteit en creativiteit

We hebben een standaard en durven ook ‘nee’ zeggen. We zijn kritisch, maar ook trots op ons werk.  Alles kan altijd beter, maar als het goed is, zeggen we het ook.

Afspraak is afspraak. We zijn altijd op tijd en respecteren deadlines. Het Peloton is creatief, maar ook realistisch.

We maken het persoonlijk en steeds op maat

Het Peloton vindt persoonlijk contact belangrijk. We willen langdurige relaties bouwen, gebaseerd op onderling vertrouwen en respect.

We werken steeds op maat: alles kan, maar zonder onze waarden te verloochenen. We zetten de mens centraal want mensen inspireren mensen.

We bewegen als één team, één Peloton!

Het Peloton is synoniem voor ‘samenwerken’. We komen voor elkaar op, springen voor elkaar in.

We hebben een goed contact met onze freelancers en partners. We beschouwen klanten als deel van het team, zijn eerlijk en transparant tegen hen en durven hen uitdagen.

WHY

Wat maakt ons anders?

We zijn geen communicatiebureau dat je een pdf met cijfermateriaal en wilde plannen aanpraat, we zijn MAKERS! We houden van boots on the ground, de sfeer op set en content creëren die raakt.

Maar we vliegen er natuurlijk niet halsoverkop in. We beginnen met een deep dive in wat je met je video, fotoreeks, animatie, podcast, … wil bereiken. We analyseren die doelstellingen en bouwen van daaruit aan een audiovisueel content-pakket of creatief concept.

We combineren feilloos video met fotografie, een podcast of animaties, zonder dat je op zoek moet naar verschillende partners. Zo zijn we je single point of contact én waken we over je huisstijl en merkidentiteit, over de verschillende content heen.

Met meer dan 10 jaar ervaring binnen verschillende sectoren, kunnen we putten uit een rijke poel van partners en kennis. En dankzij ons veelzijdig gebouw met studio, sound booth, cinema, bar, montagecellen, … staan we klaar voor elke uitdaging.

We zijn de vaste audiovisuele partner van tal van organisaties en bedrijven. En toegegeven: zo zijn we op ons best… Dicht bij onze klanten, héél persoonlijk, als één Peloton.

Een multidisciplinair team van audiovisuele experten

Met ons team van audiovisuele toppers en een netwerk van plezante freelancers antwoorden we op de stijgende vraag naar kwalitatieve audiovisuele content en staan we klaar om onze klanten nóg een stap verder te brengen.

Founder & Zaakvoerder

Martijn D'haene

+32 472 54 64 38
martijn@hetpeloton.be

In de vele jaren bij Woestijnvis en later bij verschillende productiehuizen voor VRT, ontdekte Martijn zijn passie voor verhalen vertellen.

Het vervullen van de doelstellingen van onze klanten met creatief en kwalitatief werk, geeft Martijn de grootste voldoening. Hij jongleert met verschillende taken en verantwoordelijkheden, maar weet altijd de juiste koers te behouden.

”Het doet me heel veel deugd om iedereen van ons Peloton te zien groeien en bloeien. We amuseren ons en worden continu door elkaar geïnspireerd.”

Creative Producer

Maxine Basstanie

+32 470 04 01 61
maxine@hetpeloton.be

Door een knieblessure brak Maxine net niet door als actrice en ruilde ze de spotlight in voor het werk achter de schermen, pfioew!

Met TikTok en Reels als alomtegenwoordige content voor haar generatie, is Maxine op zoek naar meer concept en minder chaos. Het bedenken van originele ideeën en scenario’s zijn voor haar tegelijk het favoriete en meest uitdagende aan de job.

”Ik was zo groen als het Damvalleimeer toen ik bij Het Peloton begon. En ik leer nog steeds elke dag bij van het team, onze freelancers, de projecten en klanten.”

Communicatie & HR Manager

Margot Slangen

+32 494 18 88 67
margot@hetpeloton.be

Met haar positieve en naturelle flair verzorgt Margot de communicatie en HR van ons Peloton. Want zeg nu zelf, praatjes doen, dat is toch dé perfecte job voor een sociale vlinder?!

Praatjes die ook serieus kunnen zijn… Margot scherpt de hoge kwaliteitseisen van Het Peloton aan bij het hele team. Hierbij houdt ze rekening met klanten, freelancers, de evoluties in de sector, … Telkens met als doel de beste kwaliteit te leveren.

“Karen, mijn beste vriendin, loodste me nét op tijd binnen. Ik stond op het punt ergens anders een contract te tekenen, en toen kwam Het Peloton… Daarvoor blijf ik haar eeuwig dankbaar!”

Senior Creative Producer

Karen Huysman

+32 479 70 78 90
karen@hetpeloton.be

Een wereldreis maken… Of weervrouw, cabaretier, dierenarts of filmmaker worden, het zijn maar enkele van Karen’s dromen. Dat laatste kwam alvast uit!

Karen’s aanstekelijk enthousiasme is een onmisbare sterkte in ons Peloton. Haar energie haalt Karen uit inspirerende ontmoetingen met iedereen in de sector. Ze neemt ermee het team, freelancers én klanten op sleeptouw!

”Ik heb er elke dag deugd van om samen te zijn met het team. En we doen zoveel mooie dingen. Ik voel dan ook dat we aan de vooravond staan van een nieuwe stap voor Het Peloton.”

Regisseur

Helena Aernoudts

+32 476 31 06 61
helena@hetpeloton.be

Helena is vol van liefde voor mensen, details, mooie beelden, sfeerzetting, verhalen, … En het toeval treft, dat is exact wat regisseurs nodig hebben!

Helena vindt het super uniek dat mensen hun verhalen aan haar toevertrouwen. De verantwoordelijkheid om dat verhaal te brengen op de meest waarheidsgetrouwe manier, vindt ze een bijzondere kans.

”Onze teamgeest maakt Het Peloton écht sterk. Het is dan ook een feit dat je met de juiste getalenteerde mensen – waarmee je ‘lief, leed en pint’ deelt – meer kan bereiken!”

Motion designer & Video editor

Victor Gouhie

+32 479 74 54 92
victor@hetpeloton.be

Onze eerste stagiair, die meteen een ‘blijver’ was. Het klikte dan ook onmiddellijk: onze visie, drive, “down to earthness” – het plaatje klopte voor Victor!

Victors sterkte is de ‘editing wall’ doorbreken door edits creatief nóg meer naar the next level te brengen. Hij wil net dat extra tikkeltje meer geven in het eindresultaat.

Ik heb Het Peloton mee zien groeien en mee gekneed aan het bedrijf dat het vandaag is. Een betrouwbare vaste partner op het gebied van creatieve audiovisuele producties.”

Video editor

Jochem Roegiers

+32 478 79 27 76
jochem@hetpeloton.be

Als kind was Jochem niet weg te slaan van films, met Lord of The Rings als ultieme favoriet. Het feit dat hij een tv op zijn kamer had, resulteerde snel in kleine oogjes tijdens de lessen op school.

Jochem voelt zich thuis in het monteren op muziek & in color grading, maar is de wonderen van de montagewereld ook nog volop aan het ontdekken. Het meest uitdagende aan de job vindt hij dé passende take vinden, die keuze valt soms moeilijk te maken.

”Iedereen is enorm gemotiveerd, heeft zijn eigen sterktes en we vullen elkaar enorm goed aan. Het helpt dan ook nog eens dat we heel goed overeen komen.”

Creative Producer

Rens De Vent

+32 497 14 40 55
rens@hetpeloton.be

Rens’ job als creative producer was geen sprong in het onbekende. Van kleins af aan was film al één van zijn favoriete dingen. Hij is dan ook de wandelende film-encyclopedie van ons Peloton.

Out-of-the box … dingen doen! Daarin versterkt Rens ons team. Geen uitdagende ideeën uit de weg gaan, maar je 100% smijten voor iets. Het moment waarop alles dan samen komt tot dat mooie shot of een ‘vette’ film, daar doet hij het voor.

“De collega’s en visie van Het Peloton tonen mij hoe ik in én met de sector wil werken”

Creative Producer

Annelies Vander Putten

+32 478 73 83 31
annelies@hetpeloton.be

Wat als… Peter Pan worden toch geen optie blijkt? Annelies zat met dit probleem, maar bleef gelukkig niet bij de pakken zitten. Nu zorgt ze zélf voor de magie als creative producer.

Met haar theater-achtergrond is Annelies een krak in concepten bedenken en hiervoor scenario’s uitschrijven. Tegelijk is ze praktisch ingesteld, want haar concepten moeten uiteraard ook haalbaar zijn.

Niet te veel bla bla bla bij ons, maar go go go!”

Video Editor & 3D artist

Jari De Brabander

+32 474 12 90 53
jari@hetpeloton.be

Volgens Victor is Jari de ‘technische post-production magician van Het Peloton’.

Jari is de problemsolver, die vanaf het eerste moment met alles mee is op technisch gebied. Een nieuwe camera of software, hij test hij het meteen uit. Nog voor iemand er ook maar vragen over kan stellen.

”Op het kortfilmfestival stelde een vriend die in de sector studeerde de vraag of dat niets voor mij zou zijn. Ik heb toen al lachend gezegd ‘awel ja tot volgend jaar’ – en zie nu waar ik terecht kwam!”

Founder & Zaakvoerder

Martijn D'haene

+32 472 54 64 38
martijn@hetpeloton.be

In de vele jaren bij Woestijnvis en later bij verschillende productiehuizen voor VRT, ontdekte Martijn zijn passie voor verhalen vertellen.

Het vervullen van de doelstellingen van onze klanten met creatief en kwalitatief werk, geeft Martijn de grootste voldoening. Hij jongleert met verschillende taken en verantwoordelijkheden, maar weet altijd de juiste koers te behouden.

”Het doet me heel veel deugd om iedereen van ons Peloton te zien groeien en bloeien. We amuseren ons en worden continu door elkaar geïnspireerd.”

Senior Creative Producer

Karen Huysman

+32 479 70 78 90
karen@hetpeloton.be

Een wereldreis maken… Of weervrouw, cabaretier, dierenarts of filmmaker worden, het zijn maar enkele van Karen’s dromen. Dat laatste kwam alvast uit!

Karen’s aanstekelijk enthousiasme is een onmisbare sterkte in ons Peloton. Haar energie haalt Karen uit inspirerende ontmoetingen met iedereen in de sector. Ze neemt ermee het team, freelancers én klanten op sleeptouw!

”Ik heb er elke dag deugd van om samen te zijn met het team. En we doen zoveel mooie dingen. Ik voel dan ook dat we aan de vooravond staan van een nieuwe stap voor Het Peloton.”

Creative Producer

Rens De Vent

+32 497 14 40 55
rens@hetpeloton.be

Rens’ job als creative producer was geen sprong in het onbekende. Van kleins af aan was film al één van zijn favoriete dingen. Hij is dan ook de wandelende film-encyclopedie van ons Peloton.

Out-of-the box … dingen doen! Daarin versterkt Rens ons team. Geen uitdagende ideeën uit de weg gaan, maar je 100% smijten voor iets. Het moment waarop alles dan samen komt tot dat mooie shot of een ‘vette’ film, daar doet hij het voor.

“De collega’s en visie van Het Peloton tonen mij hoe ik in én met de sector wil werken”

Creative Producer

Maxine Basstanie

+32 470 04 01 61
maxine@hetpeloton.be

Door een knieblessure brak Maxine net niet door als actrice en ruilde ze de spotlight in voor het werk achter de schermen, pfioew!

Met TikTok en Reels als alomtegenwoordige content voor haar generatie, is Maxine op zoek naar meer concept en minder chaos. Het bedenken van originele ideeën en scenario’s zijn voor haar tegelijk het favoriete en meest uitdagende aan de job.

”Ik was zo groen als het Damvalleimeer toen ik bij Het Peloton begon. En ik leer nog steeds elke dag bij van het team, onze freelancers, de projecten en klanten.”

Regisseur

Helena Aernoudts

+32 476 31 06 61
helena@hetpeloton.be

Helena is vol van liefde voor mensen, details, mooie beelden, sfeerzetting, verhalen, … En het toeval treft, dat is exact wat regisseurs nodig hebben!

Helena vindt het super uniek dat mensen hun verhalen aan haar toevertrouwen. De verantwoordelijkheid om dat verhaal te brengen op de meest waarheidsgetrouwe manier, vindt ze een bijzondere kans.

”Onze teamgeest maakt Het Peloton écht sterk. Het is dan ook een feit dat je met de juiste getalenteerde mensen – waarmee je ‘lief, leed en pint’ deelt – meer kan bereiken!”

Creative Producer

Annelies Vander Putten

+32 478 73 83 31
annelies@hetpeloton.be

Wat als… Peter Pan worden toch geen optie blijkt? Annelies zat met dit probleem, maar bleef gelukkig niet bij de pakken zitten. Nu zorgt ze zélf voor de magie als creative producer.

Met haar theater-achtergrond is Annelies een krak in concepten bedenken en hiervoor scenario’s uitschrijven. Tegelijk is ze praktisch ingesteld, want haar concepten moeten uiteraard ook haalbaar zijn.

Niet te veel bla bla bla bij ons, maar go go go!”

Communicatie & HR Manager

Margot Slangen

+32 494 18 88 67
margot@hetpeloton.be

Met haar positieve en naturelle flair verzorgt Margot de communicatie en HR van ons Peloton. Want zeg nu zelf, praatjes doen, dat is toch dé perfecte job voor een sociale vlinder?!

Praatjes die ook serieus kunnen zijn… Margot scherpt de hoge kwaliteitseisen van Het Peloton aan bij het hele team. Hierbij houdt ze rekening met klanten, freelancers, de evoluties in de sector, … Telkens met als doel de beste kwaliteit te leveren.

“Karen, mijn beste vriendin, loodste me nét op tijd binnen. Ik stond op het punt ergens anders een contract te tekenen, en toen kwam Het Peloton… Daarvoor blijf ik haar eeuwig dankbaar!”

Motion designer & Video editor

Victor Gouhie

+32 479 74 54 92
victor@hetpeloton.be

Onze eerste stagiair, die meteen een ‘blijver’ was. Het klikte dan ook onmiddellijk: onze visie, drive, “down to earthness” – het plaatje klopte voor Victor!

Victors sterkte is de ‘editing wall’ doorbreken door edits creatief nóg meer naar the next level te brengen. Hij wil net dat extra tikkeltje meer geven in het eindresultaat.

Ik heb Het Peloton mee zien groeien en mee gekneed aan het bedrijf dat het vandaag is. Een betrouwbare vaste partner op het gebied van creatieve audiovisuele producties.”

Video Editor & 3D artist

Jari De Brabander

+32 474 12 90 53
jari@hetpeloton.be

Volgens Victor is Jari de ‘technische post-production magician van Het Peloton’.

Jari is de problemsolver, die vanaf het eerste moment met alles mee is op technisch gebied. Een nieuwe camera of software, hij test hij het meteen uit. Nog voor iemand er ook maar vragen over kan stellen.

”Op het kortfilmfestival stelde een vriend die in de sector studeerde de vraag of dat niets voor mij zou zijn. Ik heb toen al lachend gezegd ‘awel ja tot volgend jaar’ – en zie nu waar ik terecht kwam!”

Video editor

Jochem Roegiers

+32 478 79 27 76
jochem@hetpeloton.be

Als kind was Jochem niet weg te slaan van films, met Lord of The Rings als ultieme favoriet. Het feit dat hij een tv op zijn kamer had, resulteerde snel in kleine oogjes tijdens de lessen op school.

Jochem voelt zich thuis in het monteren op muziek & in color grading, maar is de wonderen van de montagewereld ook nog volop aan het ontdekken. Het meest uitdagende aan de job vindt hij dé passende take vinden, die keuze valt soms moeilijk te maken.

”Iedereen is enorm gemotiveerd, heeft zijn eigen sterktes en we vullen elkaar enorm goed aan. Het helpt dan ook nog eens dat we heel goed overeen komen.”