Beyond all boundaries voor Volvo ft. Belgian Cats

Een inspirerende samenwerking met Volvo én de Belgian Cats. Deze reeks belicht de passie, toewijding en het doorzettingsvermogen van enkele opmerkelijke vrouwelijke atleten in België. Die drive ligt volledig in lijn met Volvo’s ambitieuze visie op de toekomst.

/
CHALLENGE

Volvo klopte bij ons aan om hun steun voor de Belgian Cats te onderstrepen met flitsende portretten. Drive, ambitie en métier was de insteek voor deze campagne, een paar zaken die de Cats met Volvo én Het Peloton delen.

Video 1

Emma Meesseman

AANPAK

Starten vanuit ambities, waarden en beliefs

Deze reeks brengt de krachtige verhalen van de Belgian Cats tot leven, waarbij we diep in hun ambities en overtuigingen duiken. We tonen dat de weg naar succes vol uitdagingen zit, en dat in deze uitdagingen ook schoonheid schuilt.

We starten met persoonlijke interviews om echt authentieke voice-overs te creëren voor deze reeks. Het is geen verrassing dat onze Belgian Cats drukbezet zijn. Daarom zijn we superblij dat ze toch enkele uurtjes vrij konden maken voor onze foto- en videoshoot. Krap, maar een mooi excuus om onze time managementskills nog eens aan te spreken.

Naast de video’s creëerden we visueel promotiemateriaal, van portret- tot actiefoto’s met Volvo. Deze multichannel aanpak verspreidde de campagne breed via de website, sociale media, nieuwsbrieven en digitale signage. De reeks straalt een urban look and feel uit die bescheidenheid en ambitie van onze Cats perfect combineert, precies zoals Volvo dat ook doet.

Video 2

Antonia Delaere

Fotoreeks Volvo ft Belgian Cats

Video 3

Julie Allemand

AFGELEIDEN

Belgian Cats in de spotlights

Wil je graag meer weten over onze aanpak of over deze case?

Get in touch with Martijn.

CREDITS

Written, directed and edited by Het Peloton