Corporate story voor Trixie

Trixie had behoefte aan een B2B-presentatiefilm om de waarden over te brengen, het werkproces te laten zien, en vooral te tonen dat de baseline ‘Infinite Imagination’ de identiteit van Trixie bepaalt.

/
CHALLENGE

Trixie hun vraag was eenvoudig maar uitdagend: vertaal de merkidentiteit ‘Infinite Imagination’ naar een krachtige corporate brandstory. Een unieke kans om deze visie tot leven te brengen.

Resultaat

Corporate story

Trixie Baby

AANPAK

‘Infinite imagination’, het levensverhaal van Trixie

Het concept van ‘Infinite Imagination’ vormde de rode draad in ons creatieve proces. We besloten om niet alleen een verhaal te vertellen, maar een rijke, gelaagde ervaring te creëren die de kijker mee zou nemen op een reis door de wereld van Trixie.

We begonnen met een diepgaand onderzoek naar het levensverhaal van Trixie. Dit stelde ons in staat om een authentiek script te schrijven. We combineerden beelden van het werkproces met persoonlijke accenten en interviews met de mensen achter het merk, wat zorgt voor een warme en mensgerichte benadering.

De film werd opgebouwd met meerdere verhaallagen en een dynamische montage. We gebruikten een multimediale aanpak om de visuele en emotionele aspecten van het merk te benadrukken. Dit zorgde voor een levendige en inspirerende vertelling die de kernwaarden van Trixie op een unieke manier belichtte.

RESULTAAT

De film is een krachtig instrument voor B2B doelgroepen zoals leveranciers, partners en verkooppunten. Het wordt ingezet bij presentaties, evenementen, kennismakingsgesprekken en beurzen.

Sascha Veermeer
Visual identity manager Trixie
Iedereen was laaiend enthousiast! Meteen staande ovatie na het afspelen van de première. Ook emotioneel voor sommigen! Fijn om alles te zien samenkomen in onze corporate video: echt hoe Trixie is en waarvoor Trixie staat, het plaatje klopt. Nogmaals heel erg bedankt voor deze fijne samenwerking. Jullie kennen ons merk door en door.

Some bloopers to enjoy!

Wil je graag meer weten over onze aanpak of over deze case?

Get in touch with Karen.

CREDITS

Written, directed and edited by Het Peloton