E-commerce video’s voor Marie Jo & PrimaDonna

Met stijlvolle en kwalitatieve e-commerce video’s gaven we de online shopping beleving bij Marie Jo en PrimaDonna een nieuwe dimensie.

/
CHALLENGE

Lingeriehuis Van de Velde wilde de beleving in de webshop vergroten en hun producten op echte lichamen tonen om de details en pasvormen waarheidsgetrouw weer te geven.

AANPAK

Simultaan twee videosets in onze studio

Lingeriehuis Van de Velde onderscheidt zich door z’n sterke brands en kwaliteit. En om die kwaliteit ook uit te stralen in de webshops van Marie Jo en PrimaDonna, voegden we video toe aan hun e-commerce.

In de video’s worden honderden verschillende bh’s en slips telkens op een echt model getoond. Door elegante bewegingen en een verfijnde montage onderstrepen we de finesses van iedere unieke lingerieset en élk product.

Onze in-house studio biedt de perfect setting voor het filmen van de producten, en dat zelfs van 2 merken tegelijk. Met 2 studio opstellingen en 2 crews naast elkaar halen we het maximale uit een draaidag, zonder het oog voor detail te verliezen. Onze studio leent zich perfect tot e-commerce en product shoots.

Robyn Williams
Communication manager Van de Velde
Alles was op en top geregeld. Beide teams waren goed gebrieft en de communicatie voor, tijdens en na de shoot verliep goed. Zelfs de catering was helemaal op maat!

Wil je graag meer weten over onze aanpak of over deze case?

Get in touch with Margot.

CREDITS

Written, directed and edited by Het Peloton