Premium product en brand video’s voor Fiqa Textiles

Met verbluffende productvideo’s, gedraaid in het buitenland, ondersteunden we de lancering van Fiqa. Een exclusieve en premium nieuw textiel voor indoor én outdoor, verdiende het allerbeste.

/
CHALLENGE

Love Home Fabrics lanceert met Fiqa een nieuwe lijn van kwalitatieve en exclusieve stoffen en schakelde Het Peloton in om hun producten op een uiterst verfijnde manier in beeld te brengen.

Resultaat

Fiqa Velvet

video 1

STRATEGIE

Opnames op exclusieve premium locaties in Frankrijk & Spanje

Om het merk en de brand video’s een exclusieve uitstraling te geven, moesten we wel naar het buitenland. We vulden onze Peloton-Vito tot de nok en vertrokken naar Spanje en Zuid-Frankrijk.

Van een majestueus landgoed in de baai van Marseille tot een hypermoderne villa in Valencia en van de wijngaarden in de Provence tot een prachtige plek onder een middeleeuwse brug… Met die premium locaties tilde ons team Fiqa en de elk product naar een hoger niveau.

AANPAK

Een workflow met focus op kwaliteit en efficiëntie

Preproductie
Een goede voorbereiding is cruciaal voor een succesvolle productie. Samen met het Fiqa-team ontwikkelden we een duidelijk script en gedetailleerde planning voor elk producten en locatie.

Opname
Als locaties en acteurs een grote hap uit het budget nemen, gaan we heel efficiënt te werk om veel content uit een draaidag te halen. We geven altijd het beste van onszelf, zeker met een klein team. En to be honest: zo zijn we op ons best.

Postproductie
Met een top color grading gaven we elk shot de premium uitstraling die het verdiend. Zo laten we elk product en het textiel schitteren en komt elke brand video tot leven.

Fiqa Bouclé

video 2

RESULTAAT

Door de Fiqa stoffen te shooten in een prachtig decor en met een opname en color grading van top kwaliteit, zijn we erin geslaagd die premium stempel aan het merk te geven.

Behind the scenes
DELIVERABLES

3 prachtige premium video’s

Voor elk type Fiqa-textiel maakten we een high-end product- en brand video. Telkens met het doel awareness te creëren voor de nieuwe innovatieve stoffen door de stof op prachtige designmeubels weer te geven.

De video’s worden gebruikt op de website van Fiqa, de sociale media kanalen en binnen sales opportunities. Daarnaast zijn er ook snackable social video’s in mobiele formaten om het bereik nog te vergroten.

Fiqa Woven

video 3

Fiqa Team
Love Home Fabrics
De video’s komen zeer goed binnen bij nieuwe potentiële klanten. Voor het harde en mooie werk, maar ook voor de geweldige sfeer en leuke ervaring: een dikke merci!

BEHIND THE SCENES

Neem een kijkje achter de schermen

Wil je graag meer weten over onze aanpak of over deze case?

Get in touch with Martijn.

CREDITS

Written, directed and edited by Het Peloton