Promovideo museum Adornesdomein Brugge

In 2024 vieren we de 600ste verjaardag van Anselm Adornes, een prominente figuur in de geschiedenis van Brugge. Ons doel was om dit jubileum te markeren met een boeiende promotiespot voor het Adornesdomein.

/
CHALLENGE

Adornesdomein Brugge vroeg de 600ste verjaardag van Anselm Adornes te vertalen naar een campagne die meer bezoekers aantrekt & informeert over hun tienjarig bestaan.

Resultaat

10 jaar Anselm Adornes

Adornesdomein Brugge

AANPAK

De ridder op het witte paard

Voor dit project wilden we een visueel indrukwekkende en historische sfeer creëren. Een intensieve draaidag van  14 uur. We werkten met een prachtig paard en een toegewijde coach om het dier rustig en comfortabel te houden. Ondertussen bracht een acteur in een authentiek ridderkostuum de historische figuur van Anselm Adornes tot leven. De dag bestond uit een mix van filmopnames en fotografie, waarbij elk detail zorgvuldig werd vastgelegd.

Met dit concept wilden we de grandeur en de rijke geschiedenis van het Adornesdomein weerspiegelen. We combineerden filmische scènes met sfeervolle fotografie om een visueel aantrekkelijke campagne te creëren.

RESULTAAT

De campagne resulteerde in een promotiefilm, een teaser en een fotocampagne die samen een aanzienlijke impact hadden. Het bezoekersaantal van het domein steeg met 25%.

Jelle Deltombe
Marketing en operations manager bij Adornesdomein
Het ziet er fantastisch uit! Nogmaals merci voor alles, we zijn erg blij en trots met het filmpje!

Wil je graag meer weten over onze aanpak of over deze case?

Get in touch with Maxine.

CREDITS

Written, directed and edited by Het Peloton